Aurum Films

Trouwvideografie door Aurum Films

 

Trouwvideografie is een vak apart. Omdat je trouwdag zo enorm bijzonder is, moeten we als videograaf, maar ook de fotograaf, taartenbakker, jurk ontwerpster en bloemist allemaal ons beste werk leveren. Voor mij als videograaf betekent dat dat ik jullie dag zoveel mogelijk naar waarheid vast wil leggen. Met mijn oorsprong in de documentaire is dat ook precies waar ik goed in ben. De volgende vier aspecten in mijn werk maken het dat mij dit iedere keer weer lukt.

persoonlijke aanpak

Voor de bruiloft wil ik jullie beter leren kennen. We gaan samen kijken hoe jullie dag eruit ziet en hoe deze zo tot stand is gekomen. Zijn er unieke, bijzondere of persoonlijke momenten die we echt niet mogen missen? Wie krijgt de film later nog te zien? Is er iemand die er niet bij kan zijn? Dit zijn allemaal vragen die van cruciaal belang kunnen zijn om het perfecte aandenken te maken.

waar liefdesverhaal

De bruiloft is the cherry on the cake wat betreft jullie love story. In gesproken woord wordt op die dag de reden van jullie liefdevolle relatie uitgebreid besproken. Wij nemen deze woorden met professionele geluidsapparatuur op, wat de rode draad zal zijn in jullie film.

onopvallende service

Het sleutelwoord van onze manier van filmen is “onopvallend”. Wij geloven erin dat we jullie zo weinig mogelijk moeten regisseren. Ook gebruiken we zo klein en onopvallend mogelijk materiaal waardoor het makkelijker is om te vergeten dat wij er ook zijn. We willen de dag echt vastleggen zoals deze ook zonder onze aanwezigheid zou zijn!

speciale behandeling

Niet alleen de stijl van jullie bruidsvideo is belangrijk, ook is het belangrijk dat jullie weten wat je van ons kan verwachten, en dat jullie de kans krijgen om te vertellen wat jullie graag willen. Daarom zal er altijd voor de bruiloft een (skype)gesprek plaatsvinden zodat we jullie en je dag zo speciaal kan behandelen als jullie zijn. Elke bruiloft is immers uniek!

pakketten

TRAILER

De trailer is de populairste film bij Aurum Films. Onze trailer is een dromerige teaser van van je short of feature film waar de liefde tussen jullie centraal staat. We maken een creatieve edit die niet per sé chronologisch verloopt, maar een waar verhaal wordt! ← Onze specialisatie bij Aurum Films.
Deze film staat binnen twee weken online zodat je meteen kunt kunt nagenieten. Ondertussen werken wij door aan jullie film. Wil je alleen een trailer? Dat kan ook. In dat geval komt 1 videograaf 6 uur van jullie dag vastleggen

€750

FEATURE FILM

Dit is het meest uitgebreide pakket van Aurum Films, met maar liefst twee films! Namelijk: een lange, persoonlijke feature lengte trouwfilm van 15 tot 20 minuten en een gratis trailer. De Feature Film is perfect voor wanneer niet iedereen op je dag kan zijn, of er juist hele bijzondere momenten zijn waar jullie volledig van willen kunnen nagenieten. De trailer kun je binnen 2 weken al online bekijken!
Er zullen twee videografen 12 uur komen filmen zodat we helemaal niets missen.

€2950

SHORT FILM

Kies voor een Short Film en ontvang een persoonlijke film van 9 tot 12 minuten. Hierin is uitgebreid ruimte om alle hoogtepunten vast te leggen.
Dit is mogelijk met 1 tot 2 videografen die 10 uur aanwezig zullen zijn.

€1995

 

HIGHLIGHTS

Je ontvangt een 2 tot 5 minuten durende filmische montage van de mooiste momenten van jullie bruiloft.
Eén videograaf is 8 uur aanwezig om deze highlights vast te leggen.

€1295

 

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een videograaf? Neem contact op door te mailen naar bruiloft[at]aurumfilms.nl en maak vrijblijvend een gratis afspraak om de mogelijkheden voor jullie bruiloft te bespreken.

Inspiratie

Styled wedding shoots

Wanneer de beste trouwleveranciers vanuit het hele land bijeen komen om een bruiloft na te bootsen en hun allerbeste werk te laten zien, aan de hand van een thema. Laat je inspireren en vind hier de trouwleverancier die jij nog mist op je bruiloft!

 

Concept: Eline de Visser & Elysian
Videography: Aurum Films
Photography: By José Chan `
Bridal wear: La Bella Blanca
Jewelry: Eline de Visser
Headpieces: Elysian
Stylist: NINA weddings / Velvet Green Rentals
Floral arrangement: Suus Bloem & Meer
Cake & treats: Sticky Flour
Cocktails: Barblog.nl
Stationery: Secret Salt
Models: Hanneke, Annelie, Kessy, Louise, Athina

Concept / Wedding Planner: Stefanie Imprint
Videography: Aurum Films
Photography: Lieneke Smid Fotografie
Dress: Ieks Bridal
Suit: Tailormade Suits
MUAH: Esther van 't Zelfde
Jewelry: Maureen Centen Jewelry
Flowers: De Bloemenkeuken
Cake: Cheffi's Pastries
Stationery: It's A Great Day
Models: Sharhona & Harry

Concept / Wedding Planner: Van Harte Bruiloften & Feesten
Videography: Aurum Films
Photography: Tamara Coppens Fotografie
Location: Miss Hyacinth
Dress: Lovely Lady Bruidsmode
Hair and Make-up Bride: Knapsels
Catering: By Nathalie
Flowers: SUUS Bloem en Meer
Foodtrucks: Hustin Horeca Totaal
Hosts: Gallant & More

Concept, Weddingplanner en Styling: Be-Trouw-Baar (Yana Wervenbosch)
Videografie: Aurum Films
Sweet table: Baker's Dough
Fotografie: A3NNN & Francine Boer Photography
Muziek: LoveSound
Stationery: Memories of Ink
Trouwjurk: Ladonna
Trouwpak: Tailor Made Suits
MUAH: Noukstyle
Bloemen: Joeke Verhoeven Floral Design
Decoratie: Velvet Green
Sieraden: Ish Jewels
BABS: Rob Huijben
Geloftenboekje: Owned By