Trouwen in Eindhoven

SUUS bloemen & meer

Eindhoven is een prachtige stad om in te trouwen. En het mooie aan deze stad als trouwlocatie is dat je ook alle leveranciers hier uit de buurt kunt halen. Van de daadwerkelijke trouwlocatie, tot de bloemen en je bruidstaart, je vindt het hier allemaal.

roy margot trouwvideo videograaf trouwvideograaf kus fotoshoot
Roy + Margot “Highlights”

Nou kan ik je er heel veel over vertellen, maar laat het nou zijn dat online Trouwmagazine Zankyou er deze week een heel artikel over heeft uitgeweid! Ook de trouwfotografen en videografen komen aan bod. Althans, 1 videograaf maar; yours truly! Hoe cool is dat!
Ze schrijven:

“Arantja van Aurum Films is een echte liefhebber van bruiloften. Ze heeft een achtergrond in eventplanning, videoclips en documentaires. Ze wordt het meest gelukkig van het vertellen van de start van jullie getrouwde leven samen! Om dit zo goed mogelijk te vertellen, gebruikt Arantja een fly on the wall aanpak: Arantja en haar team zullen zo ontzichtbaar mogelijk zijn op jullie bruiloft. Aurum Films zorgt voor een trouwfilm met een gouden randje!”

Eline | Zankyou

Andere te gekke leveranciers uit Eindhoven

Het is trouwens ook heel leuk om te zien dat ze andere leveranciers delen waar ik eerder mee samen heb gewerkt. Want vaak zie ik dat de leveranciers voor een bruiloft toch vaak uit heel Brabant komen, soms zelf heel Nederland. En dat terwijl we hier ook geweldige ondernemers hebben die jullie een droombruiloft kunnen geven!

SUUS bloemen & meer
SUUS bloem & meer. Foto: Aurum Films

SUUS Bloem & Meer In augustus filmde ik een styled shoot met Susanne. Ze leverde prachtige, kleurrijke bloemen van hoge kwaliteit en vertelde ons dat het zo goed met haar styling opdrachten voor bruiloften en events ging, dat ze haar winkel steeds minder gaat openen. Te gek toch!
Table 4 You Ik heb nog niet samen mogen werken met Marlou, maar ik heb haar wel ontmoet op een netwerk event dat ik eerder organiseerde. Deze energieke, vrolijke dame verzorgt sfeervolle tafels die perfect bij jullie smaak passen. Ideaal wanneer je klein trouwt en je er een bijzonder diner van wil maken, of wanneer je juist volledig uitpakt!
Taarten Van Jansen Deze taartendame staat helaas niet op de website van Zankyou, maar is zeker wel benoemenswaardig! Ze maakt de lekkerste taarten en andere zoetigheden die ook nog eens vegan, bio en fairtrade zijn! Ik volg haar op Instagram alleen al om de mooie plaatjes ? Zeker de moeite waard om eens te bekijken, ook wanneer je niet op zoek bent naar een vegan taart!

Lees het hele artikel “Trouwen in Eindhoven: alles voor jouw grote dag in deze stad van Noord-Brabant” nu op Zankyou

Over Aurum Films

Arantja | Aurum Films

Als Eindhovense in hart en nieren word ik gelukkig van het vertellen van verhalen. Met een frisse blik en een goede dosis humor vind ik het heerlijk om het kleine schoon te ontdekken. Dat moment dat je denkt dat niemand kijkt en jullie elkaar een stiekem kusje geeft, dat is het moment waar ik naar op jacht ga.

Ook deel ik graag mijn kennis zodat jullie de ideale videograaf voor jullie dag kunnen kiezen:
5 tips om jouw videograaf te kiezen
Deze 7 vragen moet je stellen aan je trouwvideograaf

Wat bruidsparen eerder over Aurum Films zeiden:

Wat een super gave en indrukwekkende film hebben wij ontvangen van onze mooiste dag! Arantja is een top meid met een creatief oog. Heel relax, persoonlijk en je merkt niet dat ze alles vastlegt. De kwaliteit van de film is erg hoog. De communicatie was erg prettig ook toen we in de USA gingen wonen […]

Roy + Margot

Arantja is een aanstormend talent op het gebied van trouwfilms. Ze is daarnaast een enorm vriendelijke dame die goed luistert naar alle wensen die er zijn. Door de rust die ze uitstraalt is ze een fijne toevoeging op je bruiloft. Ze weet zich overal geruisloos tussen te manoeuvreren. We hebben de hele dag niet doorgehad […]

Jim + Lieke

Wil je meer trouwfilms van mij zien en weten wat het voor jou betekent om mij als trouwvideograaf te hebben? Dat vertel ik je hier. Lees het artikel Trouwen in Eindhoven van Zankyou voor nog meer leveranciers uit Eindhoven. Of maak meteen afspraak een gratis kennismakingsgesprek waar we gaan kijken wat ik voor jullie kan betekenen door mij te mailen op bruiloft[at]aurumfilms.nl