Arantja, wat zijn wij blij met deze geweldige herinnering voor onze geweldige dag. Telkens wanneer ik het filmpje terug kijk krijg ik een glimlach op mijn gezicht (en pink ik een klein traantje weg). Wat heb jij de dag mooi vast kunnen leggen. Nu kunnen we iedereen een sfeerimpressie geven van onze dag.

We raden iedereen aan om een video te laten maken van hun bruiloft!! Je kunt er altijd makkelijk naar terug kijken en het met iedereen delen. De dag gaat zo snel en zo’n video laat toch meer van de sfeer zien dan foto’s.

En hierbij raden wij vooral aan om dit door Aurum films te laten doen. Arantja is zeer professioneel en liet mij meteen op mijn gemak voelen. Normaal gesproken ben ik zeer ongemakkelijk voor de camera maar Arantja filmt de dag zonder dat je bewust van haar aanwezigheid bent. Waardoor ze geen gemaakte beelden krijgt!
Het eindresultaat is ook nog mooier dan we hadden kunnen hopen. We genieten hier nog steeds van en zullen dat nog vele jaren blijven doen.
Ze is zeer prettig in de communicatie en ook het eindresultaat is af voordat je het weet. Binnen enkele weken kun je de eerste versie al bekijken. Je kunt hierop al je op en aanmerkingen geven en deze verwerkt zij zeer netjes.

Zoals je ziet alleen maar lof over Arantja. Dus wil je een mooie bruiloftsvideo neem dan vooral contact op met Aurum films!!

Aanbeveling op The Perfect Wedding: