Personal Branding – Social Media Highlights

Ondernemers in de trouwbranche vragen me steeds vaker om hun werk vast te leggen zodat ze hun klanten op hun homepage al kunnen laten zien wat voor moois ze allemaal maken. Vaak komen we met zijn alle bij elkaar om samen een bruiloft met een bepaald thema na te bootsen en vast te leggen onder de noemer “styled wedding shoot”, allemaal om onze portfolio’s uit te breiden met nieuwe, professionele foto’s en video’s. Dit keer gingen we naar een URBEX locatie in het mooie België.

Perfect voor je homepage, productpagina of social media

Normaal maak ik er een video van zoals ik deze ook op een echte bruiloft zou maken. Sinds kort leg ik juist de focus op de personal branding van de ondernemers. Daarom legde ik het eindresultaat van elke individuele trouwleverancier (ondernemer) vast. Ik maakte korte highlights die perfect zijn voor op een productpagina of de pagina waar je je dienst toelicht, of voor op social media. Zo kun jij als ondernemer echt laten zien wat voor mooi werk jij levert, in welke branche je ook actief bent.

Jurk

Make-up / sieraden

Make-up

Ringen

Bloemen

Ringen

Jurk / bloemen

Bloemen

Wil jij ook een video van je dienst of product op jouw productpagina of homepage? Vind mijn contactgegevens op de contactpagina of vul het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden.