Promo / Trouwmode zonder stereotypes

Prefer reading this portfolio post in English? Click here.


Referenties. Zijn. Alles.

 
 

Althans, in mijn beroep. Ik kom de mooiste projecten tegen dankzij dat iemand me doorverwijst naar een ander. De categorie “Oh ben je op zoek naar een videograaf die meedenkt en die weet hoe je bruiloften op een stoere manier wegzet? Dan moet je Arantja hebben” zeg maar. Nou weet ik niet of dat is wat er letterlijk gezegd is, maar bij dit project ben ik wel doorverwezen dankzij een eerder project. En het toffe was dat dat project nog niet eens was opgeleverd toen ik bij Elena en Eline ben aangeraden!

Dus vraag vooral eens rond bij de ondernemers waar ik al eerder mee samenwerkte. Hun contactgegevens vind je wanneer je op de link in hun naam klikt. Niet alleen op deze pagina, maar op elke pagina op aurumfilms.nl. Want wat voor mij (en voor jou) het meest waardevol is, als een ander kan vertellen waarom je mij wel (of juist niet) als videograaf wil.
Ben je al overtuigd? Of wil je juist uit eerste hand van mij leren wat ik je kan aanbieden? Neem dan direct contact met me op voor een vrijblijvend (skype)gesprek, waar we kijken wat film voor jouw bedrijf kan betekenen.

Trouwscene

Tijdens deze shoot was ik echt helemaal in mijn element. Ik werk ondertussen 3 jaar in de trouw scene, en de styled shoots blijven wel mijn favoriet wat creativiteit betreft.

Een styled shoot is een fotoshoot waarbij er allerlei trouwleveranciers bij elkaar worden gezocht om aan de hand van een bepaald thema hun beste werk te laten zien.
Tot nu toe probeerde ik altijd een echte bruiloft na te bootsen. Dit keer was de tweede keer dat ik het anders aanpakte.

Ooit zag ik eens een te gekke fashion video waar opstandige jongeren losgingen in een klassiek, oud herenhuis. Helaas heb ik de video toen niet opgeslagen, dus ik ga de situatie even voor je schetsen: De sfeer wordt direct gezet. We zijn in een groot herenhuis, denk oud, Fans, barok stijl. Overal bruintinten, tierelantijntjes en kristallen. Maar we horen rockmuziek. Van die Bonnie & Clyde, elopement motorrijd muziek. We zien een aantal jongeren in wilde kleding. Ze zitten vol tatoeages, een aantal skaten rond.

Het contrast van de twee stijlen vind ik zo intrigerend. En ondanks dat je verwacht dat ze alles aan gort gaan slaan, genieten ze van hun omgeving. Waardoor ze er zelf een beetje in thuis lijken te zijn.

No boys allowed

Voor zij die een creatieve blik hebben, die kunnen met wat vrije interpretatie wel zien hoe dit mijn inspiratie voor deze video was. Lieve kleuren, mooie spulletjes, maar veel (stiekeme) contrasten. Stoere meiden, wilde muziek, opstandige quotes, bijzondere materialen en strakke vormen. En durf ik het te zeggen? Niet alleen maar blije koppen!

Veel van de inspiratie die ik opdoe krijg ik van foto’s en behind the scenes fashion films. Ik stel me er dan bij voor (of bekijk) hoe een model beweegt en welke mogelijkheden er zijn. Ik heb maar weinig fashion video’s die mij inspireren. Maar de H&M fashion video’s doen dat wel voor me. De levendigheid, stijl, het belang van de omgeving, de beweging.

Qua kleur was de backdrop in deze video bijvoorbeeld een grote inspiratie voor me. Maar mocht je er interesse in hebben, kijk dan vooral eens verder op hun account.

 
 

Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd of je al deze inspiratie ook herkent in mijn video. En wanneer je zelf zo’n project aandurft, laat het dan vooral weten! Ik spar en brainstorm graag mee zodat we jouw merk zo’n toffe spotlight kunnen geven! Daarnaast sluit ik natuurlijk nog steeds graag aan bij een fotoshoot! Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Leveranciers

Videografie: Aurum Films
Fotografie: By José Chan
Trouwkleding: La Bella Blanca
Sieraden: Eline de Visser
Headpieces: Elysian
Stylist: NINA weddings / Velvet Green Rentals
Bloemen: Suus Bloem & Meer
Taart en zoetigheden: Sticky Flour
Cocktails: Barblog.nl
Stationery: Secret Salt

Modellen: Hanneke, Annelie, Kessy, Louise, Athina

PUBLICATIes

Bespoke Bride