Promo / Aftermovie met een betekenis

Prefer reading this portfolio post in English? Click here.


 
 

Events vastleggen doe ik niet vaak. Zelf hou ik er namelijk niet van om een reguliere aftermovie te maken. Zoals je weet wil ik verhalen vertellen. Daarom was dit wel een andere situatie voor me. Bij dit event was de inhoud namelijk ontzettend belangrijk.

International Dinner 2019: Meaning of your Work werd georganiseerd door TINT Eindhoven. Een stichting die voor de Eindhovense studenten activiteiten organiseert gerelateerd aan levensvragen en persoonlijke ontwikkeling. Dit event draaide om het zoeken van de betekenis van je werk. Een interessant onderwerp, omdat je zou denken dat studenten wel weten waarom ze doen wat ze doen, en wat ze willen. Maar het ligt niet zo simpel. TINT omschreef het belang van dit event zelf heel sterk.

“In een tijdperk van innovatie en snelle veranderingen kan het soms makkelijk zijn om verloren te gaan in drukke agenda’s. De vraag om dagelijkse uitdagingen op te lossen in een bijna non-stop wereld kan mensen doen vergeten waarom ze in eerste instantie voor deze carrière gekozen hebben. Gemiddeld brengen mensen 50 jaar van hun leven door op het werk! Wat betekent jouw werk voor je, naast het salaris? Wat zou jouw perfecte, meest inspirerende baan zijn?”

Het doel van de uiteindelijke aftermovie? Laten zien hoe waardevol dit evenement is. Een avond met inspirerende sprekers, lekker (en exotisch) eten en gezellige muziek leidde tot de aftermovie zoals je deze hier ziet.