pakketten

TRAILER

De trailer is de populairste film bij Aurum Films. Onze trailer is een dromerige teaser van van je short of feature film waar de liefde tussen jullie centraal staat. We maken een creatieve edit die niet per sé chronologisch verloopt, maar een waar verhaal wordt! ← Onze specialisatie bij Aurum Films.
Deze film staat binnen twee weken online zodat je meteen kunt kunt nagenieten. Ondertussen werken wij door aan jullie film. Wil je alleen een trailer? Dat kan ook. In dat geval komt 1 videograaf 6 uur van jullie dag vastleggen

€750

FEATURE FILM

Dit is het meest uitgebreide pakket van Aurum Films, met maar liefst twee films! Namelijk: een lange, persoonlijke feature lengte trouwfilm van 15 tot 20 minuten en een gratis trailer. De Feature Film is perfect voor wanneer niet iedereen op je dag kan zijn, of er juist hele bijzondere momenten zijn waar jullie volledig van willen kunnen nagenieten. De trailer kun je binnen 2 weken al online bekijken!
Er zullen twee videografen 12 uur komen filmen zodat we helemaal niets missen.

€2950

SHORT FILM

Kies voor een Short Film en ontvang een persoonlijke film van 9 tot 12 minuten. Hierin is uitgebreid ruimte om alle hoogtepunten vast te leggen.
Dit is mogelijk met 1 tot 2 videografen die 10 uur aanwezig zullen zijn.

€1995

 

HIGHLIGHTS

Je ontvangt een 2 tot 5 minuten durende filmische montage van de mooiste momenten van jullie bruiloft.
Eén videograaf is 8 uur aanwezig om deze highlights vast te leggen.

€1295

 

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een videograaf? Neem contact op door te mailen naar bruiloft[at]aurumfilms.nl en maak vrijblijvend een gratis afspraak om de mogelijkheden voor jullie bruiloft te bespreken.