Aurum Films by Arantja

Welkom op aurumfilms.nl, het portfolio van videograaf Arantja.

Mijn missie is het helpen van ondernemers om hun verhaal te vertellen met film. De verhalen die ik het liefst help vertellen zijn die waar een ander misschien niet meteen van doorheeft hoe bijzonder ze zijn. Met een frisse blik en een goede dosis humor geniet ik ervan om kleine schoonheden in het leven te ontdekken en uitvergroten. Zo kan iedereen ervan meegenieten.

In mijn vrije tijd wandel ik graag door de bossen met mijn ‘beaglebrigade’ Bow en Jinkx. Deze vrolijke en eigenwijze schatten passen echt perfect bij mij! Ik kook graag en vind het heerlijk om nieuwe eettentjes in Eindhoven te ontdekken. Mijn passie waar ik voor thuis kan blijven? Formule 1! Had je niet gedacht hè?

Arantja Rosalina / Aurum Films

Arantja Rosalina / Aurum Films

Video Ninja

Mijn droom is dat iedereen zijn/haar verhaal met plezier en trots kan vertellen. Dit doe ik door films te maken die laten zien wie iemand echt is, waarin passie en emotie dé sleutelwoorden zijn. Mijn doel is om jou je passie en emotie te laten zien en deze te delen middels film.

Ik doe dit door jou je op je gemak te laten voelen, en door je te laten vergeten dat ik er überhaupt ben, zodat jij echt jezelf kunt zijn; als een ondernemer, een young professional of een bruidspaar.

Ik doe niets liever dan zo’n film voor je maken. Volg me op Instagram om mijn meest recente werk te zien, mij beter te leren kennen en te connecten!

Wil je leren wat videografie jou en je brand kan brengen? Lees mijn blog of bekijk mijn YouTube video’s!


 

testimonials

 

OPDRACHTGEVERS

SCHROBBELÈR
TAARTEN VAN JANSEN
MIND5 TRAINING
KAYLEE ROSALINA
THE GREEN GALLERY
ANA DYLA
AVIFAUNA 

ERVARING

VIDEOGRAAF | AURUM FILMS
6 JAAR

LEERWERKPLEK DOCUMENTAIRE
DOCWERK / OMROEP BRABANT

BACHELOR VORMGEVING | FILM
ACADEMY FOR ART, COMMUNICATION & DESIGN

COMMERCIËLE ECONOMIE
(LEISURE & EXPERIENCE) | PROPEDEUSE
FONTYS HOGESCHOOL MARKETING MANAGEMENT