Aurum Films by Arantja

Welkom op aurumfilms.nl, het portfolio van videograaf Arantja.

Mijn missie is het helpen van ondernemers om hun verhaal te vertellen met film. De verhalen die ik het liefst help vertellen zijn die waar een ander misschien niet meteen van doorheeft hoe bijzonder ze zijn. Met een frisse blik en een goede dosis humor geniet ik ervan om kleine schoonheden in het leven te ontdekken en uitvergroten. Zo kan iedereen ervan meegenieten.

In mijn vrije tijd wandel ik graag door de bossen met mijn ‘beaglebrigade’ Bow en Jinkx. Deze vrolijke en eigenwijze schatten passen echt perfect bij mij! Ik kook graag en vind het heerlijk om nieuwe eettentjes in Eindhoven te ontdekken. Mijn passie waar ik voor thuis kan blijven? Formule 1! Had je niet gedacht hè?

Arantja Rosalina / Aurum Films

Arantja Rosalina / Aurum Films

Video Ninja

Mijn droom is dat iedereen zijn/haar verhaal met plezier en trots kan vertellen. Dit doe ik door films te maken die laten zien wie iemand echt is, waarin passie en emotie dé sleutelwoorden zijn. Mijn doel is om jou je passie en emotie te laten zien en deze te delen middels film.

Ik doe dit door jou je op je gemak te laten voelen, en door je te laten vergeten dat ik er überhaupt ben, zodat jij echt jezelf kunt zijn; als een ondernemer, een young professional of een bruidspaar.

Ik doe niets liever dan zo’n film voor je maken. Volg me op Instagram om mijn meest recente werk te zien, mij beter te leren kennen en te connecten!

Wil je leren wat videografie jou en je brand kan brengen? Lees mijn blog of bekijk mijn YouTube video’s!


 

testimonials

 
Screenshot: Antoinet Murier

Screenshot: Antoinet Murier

Antoinet Murier Photography

Waaaauw hoe tof Arantja! Ik kan bijna niet geloven dat je met een paar beelden (ik had helemaal niet door dat je dit allemaal had gefilmd, hihi) zo’n mooi verhaal hebt neergezet. Echt super goed gedaan! 👏👏

Screenshot

Screenshot

Piyush / Curious Piyuesh

Oh dear oh dear.. This after movie captures the essence of my workshop at TU/e so fantastically well. Can not thank you more for this lovely work. You did so well Arantja 🙂

[…] It absolutely made my weekend. Memories of my workshop […] are still fresh in my mind and this superbly made aftermovie by Aurum Films enhanced those memories even more.

Screenshot: Kaylee Rosalina

Screenshot: Kaylee Rosalina

Kaylee Rosalina

[…] Ik ontwikkelde tools voor de groep en huurde Arantja in om te filmen voor mijn promotiemateriaal.

En daar zijn toffe beelden uit gekomen waar ik enorm trots op ben. Het mooiste vind ik, dat je in de beelden mij ziet zoals ik echt ben. De authentieke ik. Dat komt omdat ik gewoon eigenlijk compleet vergat dat er een camera was.

Screenshot: Lisa Jansen

Screenshot: Lisa Jansen

Lisa / Taarten van Jansen

Ahhhh Arantja! Zo moooi! En echt een verhaal. Ik hou ervan!! Ga even kijken hoe en waar ik dit ga delen zodat het de aandacht krijgt die het verdient. En jaaa highlights: heel graag!

Screenshot

Screenshot

Elena / Elysian

You brought this team something extra and without your talent this would be only 2-dimensional and you made it into a 3-dimensional piece. 💖

 

OPDRACHTGEVERS

SCHROBBELÈR
TAARTEN VAN JANSEN
MIND5 TRAINING
KAYLEE ROSALINA
THE GREEN GALLERY
ANA DYLA
AVIFAUNA 

ERVARING

VIDEOGRAAF | AURUM FILMS
6 JAAR

LEERWERKPLEK DOCUMENTAIRE
DOCWERK / OMROEP BRABANT

BACHELOR VORMGEVING | FILM
ACADEMY FOR ART, COMMUNICATION & DESIGN

COMMERCIËLE ECONOMIE
(LEISURE & EXPERIENCE) | PROPEDEUSE
FONTYS HOGESCHOOL MARKETING MANAGEMENT