Virtual Assistant

Je hebt jouw product of dienst tot in de puntjes ontwikkeld en bent super trots op wat je aanbiedt. Alleen merk je dat jouw klanten je nog niet weten te vinden! Je weet dat je concurrenten hun social media als een baas in weten te zetten voor hun marketing en daarmee veel klanten weten te genereren of hun klanten zo aan zich weten te binden. Alleen jij weet niet waar je moet beginnen, of blijft je liever focussen op waar jij goed in bent. So let me help you out!

A picture is worth a thousand words

Om je klanten te bereiken en overtuigen kun je het beste werken met beeld. We kijken liever naar een beeld dan dat we een tekst lezen. Social Media als Instagram, Pinterest en Facebook zijn gebaseerd op afbeeldingen, YouTube op films. Zelfs op LinkedIn werken de posts met afbeeldingen of filmpjes steeds beter dan alleen tekst.

Wat kun je verwachten?

Samen gaan we bekijken wat jouw bedrijf nodig heeft en bepalen we een geschikte strategie. Van alleen een fotoshoot of videoshoot waar jij de gemaakte zelf inzet voor je social media, tot een volledige online marketing strategie met sales funnels en meer. Alles is mogelijk! Na een gratis, vrijblijvend adviesgesprek gaan we aan de slag.

Fotografie

Ik neem 2 uur de tijd om op locatie of bij mij foto’s te maken van jouw producten of diensten. Ik lever één maand aan content aan wat omgerekend tussen de 16 en 24 foto’s zullen zijn. Deze foto’s zijn geschikt voor je social media waaronder Instagram, Facebook, Pinterest & LinkedIn posts, maar ook banners en advertenties.

Eén maand aan content, geschikt voor elke fotografie gebaseerde social media. Je ontvangt 16 tot 24 foto’s. De foto’s worden bewerkt en digitaal aangeleverd.

Film

Wat zou ik als videograaf doen als ik geen film aanbied als visuele content! Eén uur lang film ik jouw producten of diensten. Ik lever meerdere korte sferische films aan die perfect bij jouw huisstijl passen en geschikt voor jouw social media zijn. Ook het staande 16:9 formaat voor Instagram Stories of IGTV is geen probleem. Dit format is bijvoorbeeld ook geschikt voor je Facebook posts.
Wat ik overigens ook graag doe is van jouw beeldmateriaal een mooie samenhangende film maken. In dit geval monteer ik alles of vertaal ik het naar de afmetingen van de social media van jouw keuze.

Je ontvangt minstens 4 gemonteerde korte films geschikt voor YouTube, Facebook, Instagram (posts & stories) en/of IGTV.

Social Media Support

Nadat we voldoende fotografische en/of filmische content hebben om een maand te vullen, schrijf ik bijpassende captions en plan ik deze in op de social media die het beste voor jouw bedrijf werken. Naar wens update ik ook banners en profielfoto’s naar jouw droombranding én versterk ik de band met je volgers door middel van het beantwoorden van vragen, reageren op comments. Je kunt zelfs je blogs door mij laten schrijven.

Ik schrijf captions voor één maand aan posts en plan deze in op social media. Je banners en profielfoto’s worden geüpdatet en ik reageer op comments.

Online marketing

Starting from scratch? Ik maak graag een volledig pakket op maat. Daarbij voer ik niet alleen je social media strategie uit, maar denk ik hierin mee. Ik integreer de social media die het beste bij jouw bedrijf en content passen in één grote strategie incl. advertenties, het verhogen van je maillist en/of volledig uitgewerkte en uitgevoerde sales funnels in jouw huisstijl. Dit zorgt er extra goed voor dat de communicatie op social media ook geconverteerd wordt naar daadwerkelijke verkopen. Je ontvangt een maandelijkse rapportage zodat ook jij weet wat het effect van de strategie is.

Een volledig pakket op maat. We analyseren je social media strategie en verbeteren deze of breiden deze uit. Indien niet aanwezig creëren we een geheel nieuwe online strategie.