Branding

Starter

Je gaat starten met je bedrijf of gaat professionaliseren.

Dan is het zo ontzettend belangrijk om er meteen uit te springen. En hoe val je het meeste op? Door jouw authentieke zelf te zijn en delen. Want jij bent de reden dat jouw bedrijf anders is dan dat van anderen! En een goed beeld (pun intended) krijg je van iemand door diegene in actie te zien. Zo weet jouw klant meteen wie jij bent en hoe je te werk gaat.
We starten de sessie met een goed gesprek en een goede kop koffie. Ik leer je beter kennen en we gaan samen helder krijgen wat de beelden moeten vertellen. Daarna gaan we op een door jou verzorgde locatie filmen. Dit kan jouw kantoor, winkel, atelier of in de natuur zijn. Heb je geen locatie beschikbaar? Het kan ook altijd bij mijn coworkingstudio lab twaalf.

Een portretsessie van 1 uur bij jou op locatie. Je krijgt een film van ongeveer 30 seconden die de authentieke sfeer van jou, je bedrijf of je product neerzet.

Ga ervoor

Je vindt zo’n filmsessie leuk, maar je wil meer.

Je wil ook vertellen wie je bent en wat jouw drijfveren zijn! Wat doe je, waar sta je voor, wat vind je belangrijk? In de film ben jij niet alleen in actie te zien, we horen je ook! In ons kennismakingsgesprek gaan we eerst uitzoeken wat jouw verhaal is wat jou zo bijzonder maakt. Of misschien is je werk wel zo speciaal of ingewikkeld dat het wat verdere uitleg vergt. Dan gaan we er samen voor om dit vast te leggen en met iedereen te delen.

Een persoonlijke reportage van 2 uur op locatie. Hierin zit 1 interview inbegrepen waardoor jouw passie niet alleen in beeld, maar ook in audio vastgelegd wordt. Je ontvangt een film van max 60 seconden.

 

De hoogte in

Als je het doet, dan doe je het goed!

Een goed portret kost tijd. Er zijn namelijk zoveel facetten van jouw bedrijf, dat we samen de tijd nemen om ze allemaal vast te leggen. Hier trekken we twee tijdvakken voor uit zodat we alle tijd hebben.
Jouw missie wordt de center of attention. We kiezen meerdere situaties en eventueel meerdere locaties & werknemers. Bijzondere locaties, make-up en styling; alles is mogelijk om tot een film te komen waar je nog jaren gebruik van kunt maken.
Gebruik het puur ter promotie, maak het het middelpunt van jouw crowdfunding of creeer het om de mooiste herinneringen vast te leggen.

The sky is the limit!

Een persoonlijk portret van 2 x 2 uur waarvan ik een film van maximaal 2 minuten maak en de kijker jou, je bedrijf of product echt leert kennen in meerdere facetten van het werk, door middel van beeld en geluid (interview).

Video for Social Media – Event Promo
branding stories social media video marketing
Personal Branding – Social Media Highlights
branding stories social media
Veer With Tara Yoga Retreat
branding stories video marketing videografie virtual assistant
Marte – Introducing Studio Marte Methorst
branding stories video marketing videografie virtual assistant
John – Vinius Wijnspeciaalzaak
branding stories videografie
Kim – Studio Kim Hart
branding stories videografie
Elyse – Knapsels
branding stories videografie
Fashion Video – The Green Gallery
branding stories video marketing videografie
The Story of Ana Dyla
branding stories video marketing videografie
Young Pioneers – vlog lab twaalf
branding stories videografie
Space-S Instructievideo’s
branding stories video marketing videografie
Laury van Eerd
branding stories videografie
Isabelle Amé
branding stories videografie
Hans Meertens – Lost Pictures
branding stories videografie
Videoclip “Have A Good Day”
branding stories videografie