Videografie

Branding

Je wil professionaliseren. Dan is het extra belangrijk om eruit te springen tussen alle concurrentie. En hoe val je het meeste op? Door jouw authentieke zelf te zijn en te delen. Want jij bent de reden dat jouw bedrijf uniek is! Een goed beeld krijgen jouw klanten van je wanneer je jou in actie zien. Zo weet jouw klant meteen wie jij bent en hoe je te werk gaat. 

Het is ook mogelijk dat jij in je product branding jouw gezicht niet laat zien of met modellen werkt. Middels styling en opnames in onze daglichtstudio lab twaalf maken wij dan een persoonlijke branding film van jouw product(en).

Pakketten

Starter – Personal

Je gaat starten met je bedrijf of gaat professionaliseren.

Introducing Studio Marte Methorst

Dan is het zo ontzettend belangrijk om er meteen uit te springen. En hoe val je het meeste op? Door jouw authentieke zelf te zijn en delen. Want jij bent de reden dat jouw bedrijf anders is dan dat van anderen! En een goed beeld (pun intended) krijg je van iemand door diegene in actie te zien. Zo weet jouw klant meteen wie jij bent en hoe je te werk gaat.
Vooraf starten we met een goed gesprek en een goede kop koffie. Ik leer je beter kennen en we gaan samen helder krijgen wat de beelden moeten vertellen. Daarna prikken we een datum om op een door jou verzorgde locatie te filmen. Dit kan jouw kantoor, winkel, atelier, restaurant of in de natuur zijn. Heb je geen locatie beschikbaar? Het kan ook altijd bij mijn daglichtstudio lab twaalf.

Een portretsessie van 1 uur bij jou op locatie. Je krijgt een film van ongeveer 30 seconden die de authentieke sfeer van jou of je bedrijf neerzet.

Starter – Product

Je gaat starten met je bedrijf of gaat professionaliseren.

Dat betekent dat je een nieuwe, professionele film van jouw product nodig hebt. Geheel in stijl van jouw verdere branding. Je wil bijvoorbeeld laten zien hoe je product eruit ziet.
Voordat we gaan filmen starten met een goed gesprek waar we je branding en wensen doorlopen. Ik leer het product beter kennen en samen gaan we helder krijgen wat de beelden moeten vertellen. Daarna prikken we een datum om bij daglichtstudio lab twaalf je product(en) te filmen. Heb je zelf een prachtlocatie waar je product helemaal tot zijn recht komt, zoals een restaurant of winkel? Dat kan natuurlijk ook!

Een productsessie van 1 uur bij lab twaalf. Je krijgt een film van ongeveer 30 seconden die de jouw bijzondere product in een mooi daglicht zet.

Ga ervoor – Personal

Je vindt zo’n filmsessie leuk, maar je wil meer.

John – Vinius Wijnspeciaalzaak

Je wil ook vertellen wie je bent en wat jouw drijfveren zijn! Wat doe je, waar sta je voor, wat vind je belangrijk? In de film ben jij niet alleen in actie te zien, we horen je ook! In ons kennismakingsgesprek gaan we eerst uitzoeken wat jouw verhaal is wat jou zo bijzonder maakt. Of misschien is je werk wel zo speciaal of ingewikkeld dat het wat verdere uitleg vergt. Dan gaan we er samen voor om dit vast te leggen en met iedereen te delen.

Een persoonlijke reportage van 2 uur op locatie. Hierin zit 1 interview inbegrepen waardoor jouw passie niet alleen in beeld, maar ook in audio vastgelegd wordt. Je ontvangt een film van max 60 seconden.

Ga ervoor – Product

30 seconden is niet genoeg om jouw product(en) te laten zien.

Videoclip “Have A Good Day” (product branding)

Je wil al je producten meteen vast laten leggen, daar heb je alleen meer dan 1 uur voor nodig. In ons kennismakingsgesprek gaan we precies bekijken wat jouw producten zijn en hoe we die het beste kunnen laten zien. Meer dan dat gaan we ook bepalen of je één lange sferische film wil die alle producten vertoont, of losse (instructie) productfilms wil voor op de individuele productpagina’s. 

Een gestyleerde reportage van 2 uur bij lab twaalf. Je ontvangt één of meerdere films van in totaal max 60 seconden. Audio opnames zijn in dit pakket ook mogelijk.

De hoogte in – Personal

Als je het doet, dan doe je het goed!

Veer With Tara Yoga Retreat

Een goed portret kost tijd. Er zijn namelijk zoveel facetten van jouw bedrijf, dat we samen de tijd nemen om ze allemaal vast te leggen. Hier trekken we twee tijdvakken voor uit zodat we alle tijd hebben.
Jouw missie wordt de center of attention. We kiezen meerdere situaties en eventueel meerdere locaties & werknemers. Bijzondere locaties, make-up en styling; alles is mogelijk om tot een film te komen waar je nog jaren gebruik van kunt maken.
Gebruik het puur ter promotie, maak het het middelpunt van jouw crowdfunding of creeer het om de mooiste herinneringen vast te leggen.

Een persoonlijk portret van 2 x 2 uur waarvan ik een film van maximaal 2 minuten maak en de kijker jou, je bedrijf of product echt leert kennen in meerdere facetten van het werk, door middel van beeld en geluid (interview).

De hoogte in – Product

Geen kans gemist!

Fashion Video “The Green Gallery”

Om jouw product echt op de markt te zetten weet je dat je twee verschillende video’s nodig hebt: één sferische impressie die de aandacht van je doelgroep trekt. Deze film is een echte teaser die ervoor zorgt dat iedereen nieuwsgierig wordt naar je product. Daarnaast wil je losse productfilms die laten zien hoe elk product er echt uit ziet of werkt.
Jij weet dat jouw website hoger komt te staan in Google wanneer je video gebruikt. Ook vinden klanten het gewoon fijn om jouw product in bewegend beeld te kunnen zien. Met dit pakket weet je zeker dat jouw product alle aandacht krijgt die het verdient.

Een gestyleerde rapportage van 4 uur bij lab twaalf. Je ontvang meerdere films van in totaal maximaal 120 seconden.