Videografie

 

Personal Branding

Je wil professionaliseren. Dan is het extra belangrijk om eruit te springen tussen alle concurrentie. En hoe val je het meeste op? Door jouw authentieke zelf te zijn en te delen. Want jij bent de reden dat jouw bedrijf uniek is! Een goed beeld krijgen jouw klanten van je wanneer je jou in actie zien. Zo weet jouw klant meteen wie jij bent en hoe je te werk gaat.

 

Marte – Intro Studio Marte Methorst

 

Elyse – Knapsels

 

 

Product branding

Het is ook mogelijk dat jij in de branding van je product jouw gezicht niet laat zien of met modellen werkt. Middels styling maken wij dan een persoonlijke branding film van jouw product(en).

 

Videoclip for Food Waste Awareness

 

Fashion Video – The Green Gallery

 

Trouwfilms

Jullie willen een videograaf op jullie bruiloft. Want deze bijzondere dag vliegt voorbij, en je trouwfilm kun je ontelbare keren terugkijken en delen met al je geliefden in je leven! Maar de videograaf moet wel passen bij jullie zodat jullie haar kunnen vergeten. Want jullie moeten gewoon kunnen genieten van je dag!
Op deze wensen sluit ik perfect aan met mijn werk. Middels een persoonlijke aanpak en onopvallende werkwijze krijgen jullie de optimale film om bij na te genieten van jullie dag en met iedereen te delen!

 

Peter + Lauren “Trailer”

 

Jim + Lieke “Trailer”

 

Dutch Provence “Highlights Film”

 

Joep + Rianne “Trailer”

 

Hester + Roy “Highlights Film”