Trouwvideografie is een vak apart. Omdat je trouwdag zo enorm bijzonder is, moeten we als videograaf, maar ook de fotograaf, taartenbakker, jurk ontwerpster en bloemist allemaal ons beste werk leveren. Voor mij als videograaf betekent dat dat ik jullie dag zoveel mogelijk naar waarheid vast wil leggen. Met mijn oorsprong in de documentaire is dat ook precies waar ik goed in ben. De volgende vier aspecten in mijn werk maken het dat mij dit iedere keer weer lukt.

PERSOONLIJKE AANPAK

Voor de bruiloft wil ik jullie beter leren kennen. We gaan samen kijken hoe jullie dag eruit ziet en hoe deze zo tot stand is gekomen. Zijn er unieke, bijzondere of persoonlijke momenten die we echt niet mogen missen? Wie krijgt de film later nog te zien? Is er iemand die er niet bij kan zijn? Dit zijn allemaal vragen die van cruciaal belang kunnen zijn om het perfecte aandenken te maken.

WAAR LIEFDESVERHAAL

De bruiloft is the cherry on the cake wat betreft jullie love story. In gesproken woord wordt op die dag de reden van jullie liefdevolle relatie uitgebreid besproken. Wij nemen deze woorden met professionele geluidsapparatuur op, wat de rode draad zal zijn in jullie film.

ONOPVALLENDE SERVICE

Het sleutelwoord van onze manier van filmen is “onopvallend”. Wij geloven erin dat we jullie zo weinig mogelijk moeten regisseren. Ook gebruiken we zo klein en onopvallend mogelijk materiaal waardoor het makkelijker is om te vergeten dat wij er ook zijn. We willen de dag echt vastleggen zoals deze ook zonder onze aanwezigheid zou zijn!

SPECIALE BEHANDELING

Niet alleen de stijl van jullie bruidsvideo is belangrijk, ook is het belangrijk dat jullie weten wat je van ons kan verwachten, en dat jullie de kans krijgen om te vertellen wat jullie graag willen. Daarom zal er altijd voor de bruiloft een (skype)gesprek plaatsvinden zodat we jullie en je dag zo speciaal kan behandelen als jullie zijn. Elke bruiloft is immers uniek!

 “Trouwbeleving”/ 

trailer castle wedding video

Peter + Lauren “Trailer”

 

trailer

De trailer is de populairste film bij Aurum Films. Onze trailer is een dromerige teaser van van je short of feature film waar de liefde tussen jullie centraal staat. We maken een creatieve edit die niet per sé chronologisch verloopt, maar een waar verhaal wordt! ← Onze specialisatie bij Aurum Films.
Deze film staat binnen twee weken online zodat je meteen kunt kunt nagenieten. Ondertussen werken wij door aan jullie film. Wil je alleen een trailer? Dat kan ook. In dat geval komt 1 videograaf 6 uur van jullie dag vastleggen.

feature film

Dit is het meest uitgebreide pakket van Aurum Films, met maar liefst twee films! Namelijk: een lange, persoonlijke feature lengte trouwfilm van 15 tot 20 minuten en een gratis trailer. De Feature Film is perfect voor wanneer niet iedereen op je dag kan zijn, of er juist hele bijzondere momenten zijn waar jullie volledig van willen kunnen nagenieten. De trailer kun je binnen 2 weken al online bekijken!
Er zullen twee videografen 12 uur komen filmen zodat we helemaal niets missen.

short film

Kies voor een Short Film en ontvang een persoonlijke film van 9 tot 12 minuten. Hierin is uitgebreid ruimte om alle hoogtepunten vast te leggen.
Dit is mogelijk met 1 tot 2 videografen die 10 uur aanwezig zullen zijn.

highlights

Je ontvangt een 3 tot 5 minuten durende filmische montage van de mooiste momenten van jullie bruiloft.
Eén videograaf is 8 uur aanwezig om deze highlights vast te leggen.

 

Nieuwsgierig geworden naar de prijzen?

 

aanbevelingen

[klik op de naam voor meer informatie over de aanbeveling en bijbehorende trouwvideo]

Wat een super gave en indrukwekkende film hebben wij ontvangen van onze mooiste dag! Arantja is een top meid met een creatief oog. Heel relax, persoonlijk en je merkt niet dat ze alles vastlegt. De kwaliteit van de film is erg hoog. De communicatie was erg prettig ook toen we in de USA gingen wonen […]

Roy + Margot

Arantja is een aanstormend talent op het gebied van trouwfilms. Ze is daarnaast een enorm vriendelijke dame die goed luistert naar alle wensen die er zijn. Door de rust die ze uitstraalt is ze een fijne toevoeging op je bruiloft. Ze weet zich overal geruisloos tussen te manoeuvreren. We hebben de hele dag niet doorgehad […]

Jim + Lieke

Arantja, wat zijn wij blij met deze geweldige herinnering voor onze geweldige dag. Telkens wanneer ik het filmpje terug kijk krijg ik een glimlach op mijn gezicht (en pink ik een klein traantje weg). Wat heb jij de dag mooi vast kunnen leggen. Nu kunnen we iedereen een sfeerimpressie geven van onze dag. We raden […]

Roy + Hester

Het eind resultaat is verbluffend mooi geworden. We hadden nooit durven dromen dat we zo blij zouden zijn met de video-herinnering aan onze bruiloft. Arantja is fijn in de omgang, was zeer op tijd zodat ze zelf wat omgevingsbeelden kon opnemen. Ze was onzichtbaar zichtbaar tijdens de dag wat getuigd van kwaliteit. Alle vrienden en […]

Ronald + Patricia

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een videograaf? Neem contact op door te mailen naar bruiloft[at]aurumfilms.nl en maak een vrijbijvende en gratis afspraak om de mogelijkheden voor jullie bruiloft te bespreken.

Handige blogs

Alle blogs van Aurum Films vind je hier.