About

Arantja Rosalina
Nog geen 30
Als ik iets nog niet weet, kom ik er wel achter

all about telling stories

Als gezellige Eindhovense word ik gelukkig van het vertellen van die verhalen waarvan een ander misschien niet meteen ziet hoe bijzonder het is. Met een frisse blik en een goede dosis humor vind ik het heerlijk om het kleine schoon te ontdekken en dit uit te vergroten zodat iedereen ervan kan genieten. Emotie en passie zijn dan ook begrippen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Want dat maakt elk verhaal uniek. Dit doe ik vooral middels film. Daarnaast heb ik alle skills op zak om een hele marketing strategie op te zetten en uit te voeren.

all about helping other entrepreneurs

Daarnaast help ik ambitieuze ondernemers ook graag op allerlei andere manieren. Ik bied een multifunctionele ruimte aan die grotendeels fungeert als coworking studio lab twaalf, maar ook te huren is voor o.a. vergaderingen en presentaties. Samen met Onderwijskundig Adviseur en zus Kaylee run ik LINK notebook, waar wij ondernemers helpen waarde creëren.

all about my hobbies

In mijn vrije tijd wandel ik graag door de bossen met mijn beaglebrigade Bow en Jinkx. Deze vrolijke en eigenwijze schatten passen echt perfect bij mij! Ik kook graag en vind het heerlijk om nieuwe eettentjes in Eindhoven te ontdekken. Mijn passie waar ik voor thuis kan blijven? Formule 1! Had je niet gedacht hè?